Ny leksak!!! Hjälp!!!

Nu gäller det att vara rädd om godbitarna. Gubben har fått en ny trädgårdsleksak. I färskt minne har jag att i höstas så råkade han klippa ner hela Syrénhortensian!! Nu har han rakat hela torvkullen med en liten handjagare.
 
 
Det är säsongens projekt. Att få lite överblick av vad som dyker upp. Det jag vet är Daggkåpa, vita smultron, sippor av olika slag, ormbunkar, marktäckare som Vintergröna och massor av annat. Det är tredje våren som vi bor i huset och just den här kullen har vi låtit växa alldeles för fritt. Risken är att det ena kväver det andra. 
 
 

Bilder från förr.

Roligt att hitta gamla bilder på vårt underbara hus! Man får många idéer. Det är hundra år mellan första och tredje bilden från då och nu. Får försöka ta reda på mer om när bilderna är tagna. Kanske nån där ute kan hjälpa mig? Vad jag vet är huset byggt i början av 1900-talet. 
 
 
Bilden ovan är från ett vykort som är daterat 9 juni 1916.
Här kan man se att fönstret på gaveln till höger på bilden är som det ser ut idag. Och burspråket har kommit till också.
 
 
 
 
 

Smak på vårvärme!

Oj vad hände! Sol och värme! Är det så det känns? Underbart! Fika i uterummet och räfsning i rabatterna. Lite nöjd känner man sig.