Knölvård

 
 
Dahliaknölarna är uppgrävda och Knölbegoniorna är intagna för vinterförvaring. Hoppas nu att dom överlever så det blir lika fin blomning till nästa år. Ner i källaren med dom bara! 
 
 
Kärlekspelargonian och dom andra ska också ner i källaren.
 
 
Ulliga fröhus.
 
 
Olvon i höstskrud
 
 
 

Köplust i höstregnet

Skulle bara handla en blomma till lillebrodern på hans födelsedag och kom hem med två rosor till mig själv! 70 % på ordinarie pris kan man inte motstå även fall det regnar. Det blev en Sedana och en Amazing Palace. Brodern fick vårlökar, ska bli roligt att hälsa på han till våren när det spirar för fullt.
 

Höstmys

Höstfägring i en emaljerad spann från kockums.
Sex säckar mossa och bokollon lämnade vi på tippen idag. En och en halv kubik! Tänk vad naturen kan producera. Vackert vädet har det varit så det blev en ordentlig runda i trädgården. Man hittar en och annan liten kämpe som denna solrosen.
 
Har börjat öva mig att redigera bilder i Instagram. Fina effekter. Vagnshjulet är ett loppisfynd som pryder sin plats i trädgården.
Dahliorna har gjort sitt för i år. Nästa år ska jag inte ha dahlior i krukor. Dom kom liksom inte riktigt igång. Dahliorna i landet har däremot växt mot skyarna med massor av blommor.