En sista finputsning


Nu är vi redo inför trädgårdsvisningen imorgon. Det har varit hårt arbete hela veckan. Torkan är ett gissel men det är lika för alla. Vi har iallafall turen att ha en egen brunn. Det tar hårt på den också märker vi nu.


Mer info hittar du på länken nedan;
Leta efter Hääggs Gröna Sköna i Slöinge.


Tack för titten! Skriv gärna en kommentar.


Bloggar jag följer:


Kan själv


Mitt alldeles egna snickeri. En bordskiva till symaskinsbenen. Det låg gamla brädor bakom vedbon. Mossiga och nötta av tidens tand. Inför Tusen Trädgårdar får man superkrafter. In med brädan i snickarboa. Såga till lagom längder och skruva ihop. Planera i ett halvår och snickra ihop på tjugo minuter. Välkomna till Hääggs Gröna Sköna på trädgårdsvisning! Mer info på 


Tack för titten! Skriv gärna en kommentar.


Bloggar jag följer:Projekt utrota kirskålen.


Denna rabatten har vi tyvärr inte kunnat vattna i torkan som råder. Vi har fått prioritera andra ställen i trädgården. Till o med kirskålen har torkat ut. Passar på att rensa upp och lägga på täckbark så får vi tänka ut en lösning för denna rabatten. En tanke är att ha funkior i olika bladkombinationer. Det finns några vi kan flytta hit. Ormbunkar finns redan. Det får bli en grön rabatt efter det att rhododendronen har blommat över.


Hällt ut 16 säckar täckbark. Det känns i kroppen. Värmen gör det ju inte enklare. Det blev många vattenpauser i skuggan under den stora blodboken.
Tack för titten! Skriv gärna en kommentar.


Bloggar jag följer: